dam-slider

Vacature administrateur pensioenen

Administratie & communicatie– dát zijn jouw kerntaken. Jij bent duidelijk op je best in een klantgerichte, administratieve omgeving en levert graag de allerbeste kwaliteit! Werkwoorden als ‘communiceren, verdiepen, verzorgen en verwerken’ passen bij jou als persoon en ook bij ons als (jouw nieuwe) team.

Wij zijn DION Pensioenservices- en wij verzorgen onder andere de deelnemers- en financiële administratie en de bestuursondersteuning van diverse pensioenfondsen. Voor de deelnemersadministratie zijn we momenteel op zoek naar versterking, iemand zoals jij!

De functie
Als ‘Administrateur Pensioenen’ houd je je voornamelijk bezig met het verwerken van diverse soorten mutaties, het verzorgen van verschillende pensioenuitkeringen, de correspondentie naar en communicatie met werkgevers, deelnemers en accountants. Je bent tevens het eerste aanspreekpunt voor zowel het bestuur van één of meerdere fondsen, de deelnemers als overige betrokkenen. Je moet in deze functie dus snel kunnen schakelen. Daarnaast is kennis van pensioenmaterie een must!

Dit vinden wij belangrijk:
■ Minimaal HBO werk- & denkniveau (in economische richting).
■ Ervaring met Pensioen administratie en excasso.
■ Kennis van en ervaring met ons administratiesysteem: AxyLife (is zeker een pré).
■ Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré).
■ Uitstekende kennis van en vaardigheden met Excel.

Onderdeel worden van ons professionele team?
Wij vinden, naast betrokkenheid en een professionele inzet, ook plezier in het werk erg belangrijk. Daar hoort natuurlijk een passende beloning bij. Worden we collega’s dan mag je rekenen op:
■ Een prima en marktconform salaris.
■ Minimaal 25 vakantiedagen én12 ATV dagen op basis van een 40-urige werkweek.
■ Voor een goede balans tussen jouw werk- & privéleven; een flexibele werktijdenregeling.
■ Uiteraard een goede bijdrage van ons aan jouw pensioenregeling (waardevol voor later).
Wil je werken vanuit ons ruime kantoor in Hardenberg of in Zwolle? Of vanuit je eigen thuiskantoor? Geen punt! Hybride werken is inmiddels bij ons het nieuwe normaal.

Geïnteresseerd?
Stuur je CV en een korte, bondige motivatie waarom wij jou beslist willen ontmoeten uiterlijk op 18 maart a.s. naar recruitment@dion.nl. Vergeet niet je voorkeur qua werkuren aan te geven!

Goed om te weten!
Als we met elkaar gaan samenwerken, dan krijg je vanuit DION Pensioen Services B.V. een jaarcontract aangeboden. We gaan er vanuit in deze vacaturetekst jou alle nodige informatie te hebben verteld. Mocht je tóch vragen over deze functie hebben, neem dan contact op met Martin Lemmers, hij is te bereiken op 06-53673196. Wil je meer weten over onze dienstverlening, check dan onze website!

Wij kijken uit naar jouw reactie!