dam-slider

Ons team

Meer over onze organisatie

DION Pensioen Services bestaat uit diverse specialisten op het gebied van Personeel & Organisatie, met volledige focus op pensioenen. Wij zijn er voor pensioenfondsen, DGA’s, werkgevers én werknemers (deelnemers) en bieden hen ondersteuning met een multidisciplinair team. Als trotse dochter van ons moederbedrijf DION Groep, nemen we u graag mee in een stukje van ons ontstaan. 

Groeien en bloeien dankzij ondersteuning in de kerntaken
In 1955 ontstaat Wavin met Johan Christiaan Keller als directeur. Het bedrijf groeit en vestigt zich even later op een bedrijventerrein in Harderberg. Maar een organisatie en haar mensen kunnen pas écht groeien en bloeien als ze worden ondersteund in hun kerntaken. Zo ontstaat het facilitair bedrijf van Wavin. Mensen met vakkennis op gebied van Personeel & Organisatie en Gebouw & Omgeving bundelen hun krachten en zorgen dat Wavin uiteindelijk uitgroeit tot een bloeiende multinational.

Ons DNA
Het bedrijventerrein van Wavin is onze kraamkamer. Maar zoals elk kind hebben ook wij ons ontwikkeld. In 1998 scheidt het facilitair bedrijf van Wavin zich af en gaat verder als zelfstandige Diensten Onderneming: ‘DION Groep’. Opgedeeld in 8 verschillende Business Units, met elk een eigen expertise, maar met hetzelfde DNA. Faciliteren en het samen helpen andere organisaties mooier te maken, is wat diep verankerd zit in dat DNA.

Onze Business
Met liefde bundelen we onze krachten met die van ondernemers, managers en medewerkers. Zo helpen we u en uw organisatie te laten groeien en bloeien. Zonder lange, overbodige verhalen, maar heel praktisch, betrokken, eerlijk en doortastend. Wij weten als geen ander hoe waardevol het is als u precies dát kunt doen waar u goed in bent, of u nu werkgever of werknemer bent. U bent in business omdat u iets heeft toe te voegen aan deze wereld. Onze experts zijn in business om u daar optimaal bij te ondersteunen. Dat doen we soms strategisch, soms tactisch, soms operationeel, maar altijd in onderlinge samenhang en met oog voor alle elementen in uw organisatie.