dam-slider

Maatregelen omtrent het coronavirus

Beste klant/relatie,

Het coronavirus stelt zowel u als onze medewerkers al enige tijd bloot aan (nieuwe) uitdagingen. Als DION hebben we de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u blijvend gebruik kunt maken van onze dienstverlening. Om dit te kunnen blijven garanderen, hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen en bieden wij onze dienstverlening ook zoveel mogelijk ‘op afstand’ aan.

Gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers staan hierbij voorop, daarom volgen wij nauw de meest recente richtlijnen van het RIVM. U bent op afspraak van harte welkom bij één van onze locaties (met mondkapje), al proberen wij fysieke afspraken te beperken. We schudden geen handen, stellen desinfectiemiddel beschikbaar en we zullen tevens allen waken voor het behouden van een gepaste afstand. Maatregelen om een verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk tegen te gaan. Uw en onze gezondheid blijft het belangrijkste!

We vinden het belangrijk dat de maatschappij voor zoveel mogelijk mensen continueert. Als zakelijk dienstverlener voor vele, diverse organisaties zullen wij ook nu die extra stap blijven zetten voor al onze klanten/relaties en uiteraard gewoon telefonisch, per e-mail en ook per videogesprek bereikbaar blijven.

We hebben er vertrouwen in dat we deze tijd -samen- goed doorkomen. Ons gehele team wenst u voor de komende periode veel succes, wijsheid en gezondheid toe. Zorg goed voor uzelf en een ander: voorkom verspreiding!

Hartelijke groet,
Directie en medewerkers DION Groep