dam-slider

Back- én frontoffice medewerker pensioenen

Kom jij tot bloei in een klantgerichte, administratieve omgeving waar je kunt samen werken met diverse pensioenspecialisten? Vanwege uitbreiding van onze klantenportefeuille zijn we op zoek naar versterking!

Wie wij zijn? Wij zijn DION Pensioenservices! Wij verzorgen onder andere de deelnemers- en financiële administratie en de bestuursondersteuning van diverse pensioenfondsen.

Als back- én frontoffice medewerker pensioenen regel je voor één of meerdere fondsen alles van A tot Z tot in de puntjes en tot in de kleinste details! Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zowel het bestuur, de deelnemers als overige betrokkenen zoals werkgevers en accountants. Je houd je bezig met het verwerken van mutaties, het verzorgen van verschillende pensioenuitkeringen, maar ook met de correspondentie en communicatie richting diverse betrokkenen.

Het pensioenwereldje heeft voor jou geen geheimen, op iedere vraag vind jij een antwoord. In deze functie moet je snel kunnen schakelen, maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit. Passen werkwoorden als ‘communiceren, verdiepen, verzorgen, ontzorgen en verwerken’ helemaal bij jou als persoon en heb je daarnaast:

  • Minimaal HBO werk- & denkniveau (administratieve of economische richting)
  • Ervaring met Pensioen administratie en excasso.
  • Kennis van en ervaring met pensioenadministratiesystemen, bijvoorbeeld AxyLife
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Uitstekende kennis van en vaardigheden met Excel.

Dan komen wij graag met jou in contact!

Betrokkenheid en een professionele inzet vinden wij belangrijk, maar ook plezier in het werk en een goede balans tussen jouw werk- & privéleven. Naast een flexibele werktijdenregeling, is het hybride werken ook bij ons het nieuwe normaal. Wil je werken vanuit ons ruime kantoor in Hardenberg of vanuit je eigen thuiskantoor?

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?
– Voor jouw inzet van kennis en vaardigheden ontvang je een prima en marktconform salaris.
– In eerste instantie een jaarcontract, waarbij de intentie is deze bij gebleken geschiktheid voort te zetten
– Minimaal 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen op basis van een 40-urige werkweek.
– Naast eventuele “verplichte” scholing is er voldoende vrijheid, ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
En, uiteraard (waardevol voor later) een goede bijdrage van ons aan jouw pensioenregeling

De functie is overigens zowel fulltime als parttime te vervullen. Als wij je interesse hebben gewekt, stuur dan je CV en een korte, bondige motivatie waarom wij jou beslist willen ontmoeten naar recruitment@dion.nl. Vergeet niet je voorkeur qua werkuren aan te geven!

Heb je vakinhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Martin Lemmers, directeur DION Pensioen Service, hij is te bereiken op 06-53673196.

Check de DION website als je meer te weten wilt komen over DION Pensioen Service en onze dienstverlening!